39 29 47 41
Bestil tid online

Vil du gerne være fri for tandlægeskræk?

Mange lider af at være bange for at gå til tandlægen, og hører du også til denne gruppe, så læs videre, fordi der er hjælp at hente. Faktisk er det et lidt mærkværdigt ord at bruge, fordi det er egentlig ikke en angst for os tandlæger i hvide kitler, men en angst for selve undersøgelsen, instrumenterne eller behandlingen, som du lider af.

Vær ærlig omkring din tandlægeskræk

For at blive fri for din tandlægeskræk er noget af det første, som du skal gøre, at vælge en god tandlæge, som du har tillid til. Tillid mellem dig og din tandlæge er alfa omega. Når du skal behandles hos en af vores tandlæger, sætter vi stor pris på, at du fortæller om din frygt, og hvad det er, som du er bange for. På den måde kan vi, som din tandlæge bedre hjælpe dig igennem en behandling. Hvis du fx synes, at det er rart at få forklaret, hvad der bliver lavet undervejs, så sig det endelig til os. Hos Svaneklinikken er det dig, der er i centrum. Du skal have en behagelig oplevelse, og det er vores opgave at give dig det.

Hyppige besøg hos tandlægen hjælper dig

For at blive bedre til at gå til tandlægen uden angst kan det også hjælpe, hvis du laver en god rytme for dine tandlægebesøg. Du kan derfor starte med at komme til tandlægen hyppigt fx hver tredje måned. Herefter lader du besøgene hos os forekomme med et lidt større mellemrum, alt efter hvad vi vurderer dit behov er for et almindeligt tandeftersyn.

Vi har erfarne tandlæger og klinikassistenter, som vil sørge for, at din behandling kommer til at foregå smertefrit. Hvis du fx skal have lavet en rodbehandling, fordi et hul i din tand er kommet ind til tandbenet, så kan vi give dig nogle gode bedøvelser, så du får en smertefri behandling. Så du kan føle dig mere tryg under behandlingen og derved slappe mere af.

 

39 29 47 41