39 29 47 41
Bestil tid online

Rodbehandling hos Svaneklinikken Østerbro København

Rodbehandling Østerbro

Tandrodsbetændelse er en meget normal lidelse, som de fleste danskere oplever mindst en gang i deres liv. Symptomer på tandrodsbetændelse er bl.a. stærke smerter, ømhed og dårlig smag i munden.

Når der er brug for en rodbehandling, så skyldes det, at et hul i tanden er kommet igennem tandbenet og helt ind til nerven. Bakterierne, som har lavet hullet, er dem, som giver betændelse i nerven og forårsager en kronisk betændelse i tandnerven, som giver dig smerter/tandpine.

Hos Svaneklinikken opdager vi som oftest tandrodsbetændelse ved røntgenfotografering eller når vores patienter direkte klager over smerter. Det er vigtigt, at betændelsen bliver behandlet så snart vi opdager den, da den ellers kan brede brede sig ud af tanden og derigennem udvikle rodspidsbetændelse, eller brede sig til blodet og derved være skyld i alvorlige hjerte- og hjernesygdomme.

Nerven er ikke nødvendigvis død, selvom den er blevet angrebet af bakterier, og derfor kan det være nødvendigt at fjerne både en levende eller en betændt nerve ved en rodbehandling. Nerven kan dog også være død, men den skal alligevel fjernes for at forhindre spredningen af bakterier.

Rodbehandlinger foregår ved, at vi ved hjælp af nogle særlige, tynde file fjerner det døde nervevæv fra tandens rodkanal. Undervejs skyller vi kanalen med bakteriedræbende væske og til sidst, når alt nervevæv er væk, forsegles rodkanalen med enten en krone eller en fyldning, så bakterier ikke kan trænge ind.

Læs Svaneklinikkens anmeldelser på Google

Svaneklinikken har 5 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser.
39 29 47 41