39 29 47 41
Bestil tid online

Om klinikken

Vi har mange års erfaring med tandbehandling og flere tusinde tilfredse patienter. Her får du altid en professionel og behagelig behandling.

Du er i centrum

Hos os er patienten altid i centrum: Det handler om, at du skal være tryg. Derfor gør vi meget for at oplyse og rådgive i forbindelse med alle vores behandlinger.

Vores mål er sunde tænder og tilfredse patienter

Vi behandler dine tænder til en god funktionsdygtig stand ud fra vores faglige vurdering samt efter dine ønsker. Derefter vil vi sørge for langsigtet vedligeholdelse med det mål, at forebygge sygdomsudvikling i munden, så du skal beholde dine tænder hele livet. Vi klarer de fleste behandlinger, men samarbejder med gode henvisningstandlæger med speciale indenfor diverse områder, hvis der bliver behov for dette.

Hygiejnen på tandklinikken

Hygiejnen er vigtig og vi tager den meget seriøst. Her er et par af de ting, vi altid sørger for, for at holde en høj standard:

  • Hygiejnen på klinikken følger anbefalede standarder.
  • Der anvendes engangsartikler i videst mulig udstrækning.
  • Boremaskiner og instrumenter steriliseres mellem hver patient, og vores udstyr kontrolleres regelmæssigt af Statens Seruminstitut.

Få støtte fra den offentlige sygesikring til din tandbehandling

Mange tror fejlagtigt at vi som tandlæger selv bestemmer vores priser. Der findes en overenskomst som dikterer priser for de mest almindelige behandlinger. Dermed er tandlægeprisen på mange ydelser ens i hele Danmark

Vi er desuden meget gerne behjælpelige med at overføre regning til Sygeforsikring Danmark, hvis du er medlem her af, så du kan få tilskud til tandbehandling fra Danmark.

Studierabat

På Svaneklinikken tilbyder vi desuden studierabat 15 % til alle studerende under 30 år med gyldigt studiekort på frie ydelser, dvs. priser som ikke er fastsat af den offentlige sygesikring.

Læs Svaneklinikkens anmeldelser på Google

Svaneklinikken har 4,8 ud af 5 stjerner baseret på 31 anmeldelser.
39 29 47 41