39 29 47 41
Bestil tid online

Svaneklinikken – tandlæge nær Jagtvej

Hvornår besøgte du sidst din lokale tandlæge og fik tjekket op på dine tænders sundhed?

I Danmark er vi gode til at børste vores tænder og passe på dem. Alligevel besøger hver tiende dansker ikke sin tandlæge til et regelmæssigt sundhedstjek en gang om året. Og det kan i sidste ende have dyre og smertefulde konsekvenser for dit smil.

Der kan være flere grunde til, at den voksne befolkning ikke får undersøgt deres tænder. Mange lider eksempelvis af tandlægeskræk og andre forventer en stor regning, ligeså snart de sætter foden inden for klinikdøren. Men et regelmæssigt tandtjek er faktisk en billig og afslappet oplevelse, som kan spare dig for tandlægebesøg og penge i fremtiden.

Svaneklinikken på Østerbro, tæt ved Jagtvej, kan hjælpe dig med en billig og professionel undersøgelse af dine tænder.

Det behøver ikke at være dyrt at gå til tandlæge

Vi oplever, at mange af vores patienter har en forventning om, at det er dyrt at besøge sin tandlæge. De fleste danskere er faktisk ikke klar over, at det ikke er os, som bestemmer priserne, men i stedet en overenskomst mellem Tandlægeforeningen og regionerne. Når du besøger vores klinik, får du både et erfarent blik på dit smil, men også en rimelig pris. Vi giver dig og dine tænder fuld valuta for pengene.

Du kan læse om vores gode priser på vores hjemmeside eller du kan kontakte os for mere information.

En troværdig tandlæge på Østerbro, ved Jagtvej

Det betyder meget for os, at vi er en tandlæge, som du har tillid til. Vores professionelle team tilbyder en bred vifte af forskellige behandlinger til en god pris, så vi i fællesskab kan finde frem til en fornuftig løsning, der passer til dit behov. Og vi går samtidig op i at skabe et gennemsigtigt og troværdigt forløb, hvor vi kan rådgive dig og fortælle mere omkring din behandling undervejs.

Hos Tandlægerne på Svaneklinikken kan du få behandling af en tandlæge i København, på Østerbro, tæt ved Trianglen, Svanemøllen st. og Jagtvej. Vi har skabt en hyggelig klinik med en afslappet atmosfære, og vi glæder os til at byde dig velkommen

Læs Svaneklinikkens anmeldelser på Google

Svaneklinikken har 4,8 ud af 5 stjerner baseret på 31 anmeldelser.

.

39 29 47 41