39 29 47 41
Bestil tid online

Pris under gennemsnittet – Service over gennemsnittet

Selvom vi alle er klar over, hvor vigtigt det er at gå til tandlægen, er der stadig mange der vælger denne service fra af økonomiske årsager. Studerende, arbejdsløse og ældre, er nogle af dem der oftest skipper tandlægebesøget, men det er en skam, mener vi hos Svaneklinikken, for det behøver faktisk slet ikke at være dyrt at have sunde tænder, og det vil vi her bevise.

Sådan fastlægges priserne

Mange danskere tror, at de forskellige tandlægeklinikker selv har autoritet til at fastlægge deres priser, og derfor vælger at sætte dem højt for at tjene flere penge. Sådan forholder det sig ikke! Der findes en fast overenskomst, som fastsætter priserne på de mest almindelige behandlinger, som fx almindelig eftersyn og tandrensning. Disse priser er altså de samme i hele landet, og hvis nogen prøver at tilbyde dig andet, skal du være opmærksom på, at der kan være fusk med i spillet. Det eneste punkt hvor priserne kan variere fra tandlæge til tandlæge er på de frie ydelser. Som navnet antyder, står det frit for de forskellige tandlæger at fastsætte disse ydelser, som bl.a. omfatter rodbehandlinger, tandkroner og implantater, altså de lidt mere seriøse indgreb.   

DR1 Kontant: Svaneklinikken har priser under gennemsnittet  

Hos Svaneklinikken ønsker vi at give alle mulighed for at komme til tandlægen og dermed opretholde et sundt tandsæt. Dette gør vi ved at tilbyde tandlægeeftersyn til priser, der faktisk er lavere end landsgennemsnittet. Dette er der selvfølgelig mange tandlæger, der vil påstå, men vi hos Svaneklinikken har faktisk DRs ord for det. DR1-programmet Kontant lavede en sammenlignende oversigt over tandlægepriserne i Danmark, og her blev det endelig slået fast, at Svaneklinikkens priser er ekstra fordelagtige. Det er særligt unge, der bliver tilgodeset hos os, forebyggende behandling koster blot 148 kroner mens en almindelig undersøgelse plus to røntgenfotografier koster 279 kroner, hvilket alle burde have råd til.

Derfor er det vigtigt at gå til tandlægen

Når det ikke koster mere, er der ingen undskyldning for ikke at gå til tandlægen. Vælger man at trodse dette velmenende råd, er det vores erfaring, at det på sigt vil blive langt dyrere, end det havde behøvet at være. Du sparer måske penge i situationen, men hvis du ikke går til tandlægen, har vi ikke mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, og tage dem i opløbet, og det vil på denne måde blive både mere smertefuldt og mere dyrt, når du så endelig tager dig sammen til at få bestilt en tid. Konklusionen på dette må altså være, at det godt kan betale sig at møde op til sit årlige tandlægetjek, særligt når man nu altså ikke bliver ruineret af det. 

Tags: ,

39 29 47 41