39 29 47 41
Bestil tid online

Få naturligt hvide tænder med en tandblegning

Ønsker du et naturligt hvidt smil, så kan du ved en enkel søgning på Google finde mange alternative husråd og produkter, som skulle give dig hvidere tænder. Men det er ikke altid, at du får det hvide Colgate smil, som der bliver lovet.

Du har måske læst eller hørt om, at hvis du skylder munden med lunkent vand og salt, ville du få hvidere tænder. Men lige præcis denne metode kan være farlig for dine tænder, da salt vil kunne slibe dine tænder og derved skade dem. Og det er bestemt ikke godt for dine tænders sundhed.

Et andet husråd, som du måske har hørt eller læst om, er at bruge bagepulver til slibe dine tænder, så du kan få et hvidere smil. Men du vil med denne metode ikke opleve at få hvidere tænder måske mere ondt i maven af bagepulveret og igen vil slibeskader også blive en del af resultatet med denne metode.

Søg råd hos din tandlæge

Et smukt og hvidt smil kan give dig mere selvtillid, men også mere lyst til at smile. Og hvis du har gule tænder eller misfarvede tænder, er det måske ikke sikkert, at du har lyst til at smile ligeså meget. Specielt ikke hvis du synes gule tænder giver et indtryk af dårlig tandpleje og tandhygiejne.

Så hvis du ønsker naturligt hvidere tænder og et hvidere smil, så er det en god idé at snakke og rådføre sig med en tandlæge. Vi har her hos Svaneklinikken mange års erfaringer med blegning af tænder. Og ved vores behandling vil dine tænder ikke tage skade ligesom de alternative råd, du måske har læst om andre steder. Kontakt os derfor i dag og få lavet en tid til en blegning af dine tænder hos en af vores professionelle tandlæger hos Svaneklinikken. Så du kan møde verden med et selvsikkert og hvidt smil.

Læs Svaneklinikkens anmeldelser på Google

Svaneklinikken har 5 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser.
39 29 47 41